Mesaj gibi gol sevinci

Boluspor ilk yarının son maçında Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerken futbolcuların gol sonrası sevinçleri herkese mesaj niteliğindeydi.

Son haftalar sahadaki oyun dışında bir çok açıklama tüm şehri gerdi. Başkan Savaş Abak'ın açıklamaları ile başlayan gerilim eski başkan ve başkan adaylarının açıklamaları ile ortamı daha gerdi. Olayı siyasiler yaptığı açıklamalar biraz yumuşatsa da herkesin gözü bugün oynanan Yeni Malatyaspor maçında idi. Bütün şehir bu maçın sonucunu merakla bekledi. Futbol haricinde her şeyin konuşulduğu ortamdan Boluspor'lu oyuncularında etkilendiği maçtan önce dikkatlerden kaçmadı.

ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNDİLER

Yeni Malatyaspor maçında atılan her golden sonra daha önce yaşanmamış sevinç gösterine imza atan oyuncular gerilen ortamı bir anda yok etti. Taraflı tarafsız herkesi ortak sevinçte buluşturan futbolcular "Artık futbol konuşalım" dermişçesine kenetlendiler. SPOR MERKEZİ

27 Ara 2015 - 17:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.