Milli Basketçiden Ziyaret

Bolulu Milli Basketbolcumuz Tuğba Palazoğlu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’yı ziyarette bulundu.

Haber: Gönül Olutürk

Tuğba PALAZOĞLU kariyeri boyunca birçok Ulusal Şampiyonluklar ve Uluslararası başarılar elde etmiş 2012 Yaz olimpiyatlarında da ülkemizi temsil etmiş Bolulu başarılı bir Milli Basketbolcumuzdur. Tuğba Palazoğlu’nun ziyareti sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ile Bolu’nun spordaki yerinden ve geliştirmek için neler yapılabileceği konusunda istişarede bulundular. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü nazik ziyaretinden dolayı Tuğba Palazoğlu’na teşekkür etti.

08 Tem 2019 - 09:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.