Milli okçuları Emniyet ödüllendirdi

Aksaray’da düzenlenen 'Bedensel Engelli Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Merve Nur Eroğlu ve 10’ncu olan Ömer Aşık, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yarım altınla ödüllendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce 2011 yılında başlatılan ‘Spor Engel Tanımaz’ projesi kapsamında Bolu Polis Gücü Spor Kulübü yapılanmasıyla 7’den 70’e engelli ve engelsiz insanlara sporu sevdirmek için düğmeye basıldı. Proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü'nün spor salonunda antrenmanlarını yapan ve Polis Gücü Spor Kulübü’nün lisanslı sporcuları olan Merve Nur Eroğlu ile Ömer Aşık, Aksaray’da düzenlenen ‘Bedensel Engelli Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası’na katıldılar. Şampiyonada birinci olan Merve Nur Eroğlu altın madalya kazanırken, Ömer Aşık ise 10’ncu oldu. Sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Sanayi Karakolu’nda düzenlenen törene Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Key, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan ve Sağlık İl Müdürü Dr. Mahmut Arık’ın yanı sıra, emniyet amirleri ile sporcular katıldı. Şampiyonada birinci olarak altın madalya kazanan Merve Nur Eroğlu, 10’ncu olan Ömer Aşık ve Polis Gücü Okçuluk Takım Antrenörü olan polis memuru Ahmet Soner Mersinli’ye yarım altın ve çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninin ardından protokol üyeleri ve sporcular hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

26 Nis 2013 - 19:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.