Minikler Hentbol şenliğinde kapışıyor

Minikler Hentbol Şenliği toplam 9 takımın katılımı ile dün başladı. 11 Ekim Perşembe günü tamamlanacak olan turnuvada maçlar A.İ.B.Ü.Spor Salonu’nda oynanıyor.   Dün başlayan 4’lü turnuvada...

Minikler Hentbol Şenliği toplam 9 takımın katılımı ile dün başladı. 11 Ekim Perşembe günü tamamlanacak olan turnuvada maçlar A.İ.B.Ü.Spor Salonu’nda oynanıyor.

Dün başlayan 4’lü turnuvada karşılaşmalar Bayanlar, Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler kategorilerinde gerçekleşiyor. Turnuvada Almanya’dan Neus takımı da yer alırken, Bayanlarda Boluspor, Neus, G.S.M.K., Küçük Erkeklerde Bolu Belediyespor, Kültür İ.Ö.O., Neus, Yıldız Erkeklerde ise Neus, Atatürk Anadolu ve BESK takımları mücadele ediyor. Turnuvada dün maç oynanırken, bugün ve yarın oynanacak olan maçların programı şu şekilde:

10 Ekim Çarşamba (Bugün)

17.00: Kültür İ.Ö.O.-Bolu Belediyespor (Küçük Erkekler)

Neus-Boluspor (Bayanlar)

Atatürk And.-Neus (Yıldız Erkekler)

11 Ekim Perşembe

17.00: Kültür İ.Ö.O.-Neus (Küçük Erkekler)

Atatürk And.-BESK (Yıldız Erkekler)

Neus-G.M.S.K. (Bayanlar)

09 Eki 2012 - 19:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.