Mudurnu Sarıgül’e Minnettar!

Haber: Volkan Yılmaz Mudurnu Belediyesi cenaze nakil aracına kavuştu. Daha önce cenazelerini elleriyle taşıyan Mudurnu halkının bu sıkıntısına çare Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu ve Mudurnu Belediye Başkanı...

Haber: Volkan Yılmaz

Mudurnu Belediyesi cenaze nakil aracına kavuştu. Daha önce cenazelerini elleriyle taşıyan Mudurnu halkının bu sıkıntısına çare Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül oldu ve Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’ü makamında konuk ederek aracı kendisine takdim etti.

Yaklaşık 1 sene önce Abant’a yaptığı gezi sırasında yapılan görüşmede Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’den cenaze nakil aracı talebinde bulundu ve Sarıgül talebi geri çevirmeyip cenaze nakil aracını hazırlatacağını dile getirdi. Bu konuda çalışmaların bitmesiyle Mustafa Sarıgül pazartesi günü makamına davet ettiği Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’e aracı bizzat kendisi takdim etti. Sarıgül; “A partisi B partisi diyerek ayrım yapmam, ben yurttaşlarımın her zaman yanlarındayım ve istiyorum ki bütün yurttaşlarım huzur içinde sağlıklı bir şekilde yaşasın; dil, din, ırk, kültür ayrımı yapmadan bayrağımızdan, toprağımızdan ayrılmadan herkes barış içerisinde güzel bir şekilde yaşamaya devam etsin.” Dedi.

Sarıgül; “Ayrıca Mudurnu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İnegöl’e ve bu konuya vesile olduğu için İl başkanımız Sayın Maksut Beykoz’a teşekkür ediyorum ve de bütün Mudurnu halkına selamlarımı sevgilerimi iletiyorum.” Şeklinde konuştu.

Sayın Sarıgül’e ne kadar teşekkür etsek azdır

Bunun üzerine Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl de teşekkürlerini dile getirerek; “Daha önce Abant ziyaretinde Mustafa Sarıgül ile görüşmemizde bize eksiğimiz olup olmadığını sorduğunda kendisine bir cenaze nakil aracına ihtiyacımız olduğunu dile getirdik, kendileri bu konu hakkında ilgileneceğini ve en kısa sürede bize dönüş yaparak yardım edip edemeyeceğini açıklayacağını dile getirmişti. Çok kısa bir süre sonra bize ulaşıp aracı hazırlatacağını söyledi ve pazartesi günü aracın hazırlandığını bize iletip, bizzat makamına davet edip aracın anahtarlarını bize takdim etti. Bizde kendisine Mudurnu’nun tarihini anlatan ve 1925 yılında Mudurnu’yu gösteren bir tablo hediye ederek kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Maksut Beykoz’a da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” Biçiminde konuştu.

19 Mar 2013 - 21:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.