Ofroadcular ödüllerini aldı

Geçtiğimiz Aylarda Off Road Camiasının Sevilen İsimlerinden Özgür ALKAN'ın Anısına 2 ayaklı Off Road Oyunları Düzce Safari Off Road Kulübü ve Mudurnu Off Road Kulübü Tarafından Düzenlendi.

Haber: Erdal TANRIVERDİ

İlk etabı Mudurnu da Gerçekleştirilen Off Road Oyunlarının 2. Etabı ise Düzce de Geçtiğimiz Haftasonu Çilimli Yaylasında Gerçekleştirildi.

Yarışa İlgi Beklenenden Fazla Olurken Aynı Gün Sinop da Türkiye Off Road Şampiyonasının 5. Ayağı ile Neredeyse Eş Değerdi. Düzce Safari Off Road Kulübü tarafından Hazırlanan Parkuru Çok Beğenen Yarışmacılar, Fotoğrafçılara Birbirinden Güzel Kareler Sergiledi. Kıyasıya Mücadele Eden Ekipler Uçuş Noktaları (Bump) da Hız Kesmedi. İstanbul,Bolu,Düzce,Sakarya,Kocaeli,Yalova,Bursa,Zonguldak Başta Olmak Üzere, Çevre İllerden Katılımcıların Oldukça Fazla olduğu Gözlemlendi.47 Araç ile Erkek ve Bayan Yarışmacıların Start Aldığı DÜSOFF Yarışının Kesin Sonuçları ve Sınıflarında Birincilik Kazananları Şu Şekilde;

Kız Gibi Off Road Klasmanı Kesin Sonuçlar

1- İlknur UZUNER, Emin UZUNER

2- Nurcan Barçın ŞATIR, Yasemin ÇELİK

3- Melis AKSÖZ, Selçuk AKSÖZ

Erkekler S1 Klasmanı Kesin Sonuçlar

1- Barkın CİVAK, Gökhan CİVAK

2- Sefer OKTAY, Taner TATOĞLU

3- Ali KARAGÜLLÜ, Serdar ÇAKIR

Erkekler S2 Klasmanı Tek Araç Katılımı Nedeniyle Erhan ULUDAĞ,İsrafil KARADENİZ Klasman Şampiyonu Oldu

Erkekler S3 Klasmanı Kesin Sonuçlar

1- Birkan İÇEN, Ertan BAYLAN

2- Bülent VURAL, Mehmet İKİZ

3- Cevat ÖZCAN, Mehmet AKDEMİR

Erkekler S4 Klasmanı Kesin Sonuçlar

1- Nihat ÇAKIR, Samet KOCACENK

2- Yalçın KILDIR, Erdal KARAYEL

3- Serdar KARANFİL, Mustafa SARAY

Ayrıca 2 Ayaklı Olarak Düzenlenen Özgür ALKAN Anısına Off Road Oyunlarının Mudurnu ve Düzce Ayaklarında Mücadele Gösteren ve Her iki Ayaktada Dereceye Giren Pilot ve Co Pilotlar Genel Klasman Kazananları ise Şu Şekilde

1- Barkın CİVAK, Burak CİVAK

2- Emin UZUNER, Serkan AYLAN

3- Hüseyin KARABACAK, Bülent VURAL

12 Eki 2016 - 16:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.