Oğuz Çetin işi sıkı tutuyor!

Boluspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün Atatürk stadyumunda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Cemil katılmazken, Eser...

Boluspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün Atatürk stadyumunda yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Cemil katılmazken, Eser ve Emre Kılınç takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Ligin 17.haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, dün Atatürk stadyumunda yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin, oyuncularına uyarılarda bulunduğu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından da mutlak 3 puan çıkarmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

SERT BİR DİLLE UYARDI...

Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5’e 2’i oynadı. Daha sonra kısa süreli kuvvet çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular, antrenmanın diğer bölümünde taktiksel yarım saha tek kale maç yaptı. Tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin, taktiksel tek kale maçta oyuncularına sık, sık uyarılarda bulundu. Oyunu zaman, zaman durduran ve oyuncularının yanına giderek neler yapmaları gerektiğini söyleyen Çetin, istediklerini yapamayan oyuncuları da sert bir dille uyardı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması yaparak soğuma hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Boluspor bugün yapacağı çalışmayla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

19 Ara 2012 - 19:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.