Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yapıldı

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları müsabakaları Halk Oyunları Yıldızlar ve Gençler il Birinciliği 17 Temmuz kapalı spor salonunda yapıldı.

Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yapıldı
Okul Sporları Halk Oyunları İl Birinciliği yapıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Halk Oyunları Yıldızlar ve Gençler İl Birinciliği müsabakaları hafta sonu 17 Temmuz kapalı spor salonunda yapıldı. Toplam beş okulun üç ayrı kategoride yarıştığı müsabakalar sonunda Yıldızlar Geleneksel Düzenlemesiz kategorisinde Bolu Atatürk Ortaokulu, Gençler Geleneksel Düzenlemesiz de Bolu Ticaret Meslek Lisesi 2.ci, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi 1.ci olurken, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli de Yunus Emre Ortaokulu 2.ci, ve Mudurnu Taşkesti Bolu Ortaokulu ise 1.ci sırayı aldı.

Ödülleri sırası ile İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Bayır, Gençlik Hizmetleri Ve spor İl Müdürü Şube Müdürü Ömer Külcü, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Gençlik Merkezi Müdürü Şennur Sarıberberoğlu, Türkiye Halk Oyunlar Federasyonu Ankara Bölgesi Baş Hakemi Mehmet Koca ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Yasemin Aytar verdi. Ödül töreni sonrasında dereceye giren ekipler fotoğraf çektirdiler.




10 Mar 2014 - 19:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.