Olmak ya da Olmamak

Geçtiğimiz hafta Giresunspor’a kaybeden Boluspor 26.hafta mücadelesinde Keçiörengücü takımına konuk oluyor.  Kazanmaktan başka çaresi olmayan kırmızı-beyazlılar kaybederse ligde kalma şansı iyice azalacak.

Haber: Volkan Yılmaz

2.yarıda oynadığı 8 maçta yalnızca 5 puan alabilen ve düşme hattına demir atan Boluspor 16 haftalık galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkıyor. Çıkış arayan Boluspor 7 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Ankara Aktepe Stadı’nda ligde play-off mücadelesi veren Keçiörengücü takımına konuk oluyor. Boluspor için olduğu kadar zorlu mücadele play-off hedefleyen Ankara ekibi için de hayati öneme sahip. Ligde kalmak isteyen Kırmızı-beyazlılar zorlu maçtan 3 puan alarak üst sıralara doğru çıkmanın planlarını yapıyor. Boluspor dün sabah yaptığı ter idmanı ile maçın hazırlıklarını tamamlayarak öğle saatlerinde maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti. Boluspor’da kart cezalıları Mustafa Durak ve Hayrullah Bilazer Ankara’da takımı yalnız bırakan isimler olacak. Zorlu maç öncesi Ankara ekibi 13 iç saha maçının 7’sini kazanırken, 3’ünde berabere kalarak, 3’ünde mağlup oldu. Boluspor ise dış sahada 5 beraberlik alıp, diğer 7 maçı kaybetti. Boluspor tam 16 aydır deplasmanda kazanamıyor. 2 takımın mücadelesi Bein Max 2’den naklen yayınlanacak. Haftanın en kritik maçlarından biri olarak görünen mücadeleyi Bülent Birincioğku yönetecek. Boluspor ile Keçiörengücü arasında ligin ilk yarısında Bolu’da oynanan maç 3-1 Boluspor galibiyetiyle noktalanmıştı. Boluspor taraftarlarının Ankara’da kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurmaları bekleniyor.

06 Mar 2020 - 14:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.