Oltan atağı

Samsun, devre arasında da istediği Oltan Karakullukçu’yu yine takibe aldı. 29 yaşındaki forvetin Erzurum’la sözleşmesi bitiyor.

Hücum hattına takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Samsunspor, BB Erzurumspor forması giyen Oltan Karakullukçu'ya kanca attı. Kırmızı-beyazlı ekibin, Erzurumspor'la sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek 29 yaşındaki forvetle ilk teması kurduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun, Karadeniz ekibiyle önümüzdeki günlerde pazarlık için masaya oturması bekleniyor.

Şampiyon yaptı

Gümüşhane'de yetişen Oltan Karakullukçu; Boluspor, Sandıklı Belediye, Derince, Bayburt Özel İdare ve Afjet Afyon gibi takımlarda forma giydi. 2016-2017'de Afyon ile 2. Lig'e çıkan başarılı oyuncu, daha sonra 33 maçta attığı 21 golle takımı 1. Lig'e taşıdı. Erzurumspor'la da Süper Lig'e çıkan Oltan, geçen sezon 18 maçta 4 gol kaydetti.

08 Haz 2021 - 17:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.