"ÖMERİMİZ" SENİ UNUTMADIK! UNUTTURMAYACAĞIZ!

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Yarenlerin 20 yaşındaki fanatik taraftarı Ömer Faruk Odacı’nın annesi Huri Odacı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oğlunun...

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Yarenlerin 20 yaşındaki fanatik taraftarı Ömer Faruk Odacı’nın annesi Huri Odacı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oğlunun yerine tribündeki yerini aldı. Cefakar anneyi Necip Çarıkçı’da yalnız bırakmadı. Çarıkçı, yöneticimiz Erdal Gören’le birlikte Huri Odacı’ya başsağlığı diledi.

O daha birkaç gün önce evladını toprağa verdi. Hep merak ederdi belki de. Oğlum hafta sonları nereye gidiyor diye. İşte Ömer Faruk’un annesi Huri Odacı, evladının gönül verdiği takımına destek için Atatürk Stadyumu’na geldi. Maraton tribününde elinde kırmızı karanfillerle gece gündüz demeden deplasmana gittiği arkadaşlarının yanında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izledi.

YARENLER’DEN ANLAMLI PANKART

Maç öncesinde Yarenler Ömer Faruk’u unutmadı. Maç öncesinde yapılan saygu duruşunun ardından açılan pankart anlamlıydı. “Faruk ölmedi kalbimizde yaşıyor” tezahüratı sırasında çok sayıda taraftar gözyaşlarını tutamadı.

ACILI ANNE TRİBÜNDE

Ömer Faruk Odacı’nın annesi Huri Odacı, maçı izlerken kim bilir neler düşündü. Dalıp gittiği anlarda belki de evladının acısı daha da katlanıyordu. Ama o oğlu için acısını içine attı ve son görevini de böyle yaptı. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı ama dimdik ayaktaydı.

Maç sonunda Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ile yöneticimiz Erdal Gören, acılı anneyi unutmadı. Huri Odacı’ya başsağlığı dileyen Çarıkçı, “Başınız sağolsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı? Duyduğumuzda bizde çok üzüldüm. İstanbul’da olduğum için cenazeye katılamadık. Allah sabırlar versin” dedi.

29 Tem 2011 - 23:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.