Orlando Coştu, Taraftarlar Mutlu Oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkesine giden Boluspor’un yıldız kalecisi Orlando Mosquera, Bolu’ya döndükten sonra sosyal medyadan paylaştığı görüntü ile sporseverleri coşturdu.

Haber: Volkan Yılmaz

Bolu’ya döner dönmez lig hazırlıklarına başlayan Panamalı yıldız eldiven bir takside çekilen görüntülerde Bolu sokaklarında ilginç figürlerle oynarken ortaya çıktı. Oldukça neşeli anlar yaşayan Orlando Mosquera’nın bu görüntüleri ligin kalan haftaları öncesi Bolusporlu taraftarları da mutlu etti. Oyun havaları eşliğinde keyifli dakikalar sahneleyen Orlando bir ara Beşiktaş’ın da gündemine gelmiş olsa da Boluspor ile sözleşme yenileyerek ligde kalma mücadelesi öncesinde camianın yüreğine su serpti.

26 May 2020 - 14:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.