Özel İdare Köroğluspor üçüncülüğe yükseldi

Bolu Amatör U15 liginde 8.hafta maçları oynanırken hafta sonunda üç karşılaşma gerçekleştirildi. Ligde üst sıraları zorlayan Özel İdare Köroğluspor ligde daha puanı bulunmayan Sümergüneşspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 7-0 gibi net bir skorla galip ayrılan Özel İdare Köroğluspor maç fazlasıyla Kıbrıscıkspor'un üstünde 3.sırada yer aldı.

Haber: Faruk ÇİDEM

Bolu Amatör U15 liginde 8.hafta maçları oynanırken hafta sonunda üç karşılaşma gerçekleştirildi. Ligde üst sıraları zorlayan Özel İdare Köroğluspor ligde daha puanı bulunmayan Sümergüneşspor ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Özel İdare Köroğluspor ilk dakikalardan itibaren zayıf rakibi karşısında gol aramaya başladı ve dakikalar henüz 3'ü gösterirken 1-0'lık üstünlüğü sağladı. Golden sonra baskısını arttıran Özel İdare Köroğluspor ilk yarıyı 4-0 önde kapatan taraf oldu. İkinci yarıda da gollerine devam eden Özel İdare Köroğluspor 3 gol daha bularak sahadan 7-0 galip ayrılarak puanını 12'ye çıkardı. Bu sonuçların ardından üç puan farkla ve bir maç fazlasıyla Kıbrıscıkspor'un üzerinde 3.sırada yer alan Özel İdare Köroğluspor play-off mücadelelerine katılmak için bir şans elde etti. Sümergüneşspor ise oynadığı 7 karşılaşmanın 7'sinden de mağlubiyetle ayrılarak puansız son sırada yer aldı.

13 Eki 2015 - 17:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.