Özgürcan’dan final öncesi çarpıcı açıklamalar

Gazişehir Gaziantep takımının golcü oyuncusu Özgürcan Özcan, Bursa'daki final maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haber: Gönül Olutürk

Özgür Can, Erzurumspor ile yapacakları Spor Toto 1. Lig play-off finali hakkında şunları söyledi; “ Aslında ilk maçı 1-0 kazanmış olmanın verdiği avantajla Bolu’ya gittik. Deplasman golü avantajı vardı. Arkadaşlarla konuştuğumuzda bir gol bulmayı istediğimizi belirtmiştik. O golden sonra biraz rahatladık takım olarak. İkinci golü bulunca takım olarak çok rahatladık. Adımızı finale yazdırdık şimdi finale hazırlanıyoruz. Bence çekişmeli ve güzel bir maç olacak. Erzurumspor ve Gazişehir daha geriden gelip Play-Off’a kalmıştı. İki tarafta da tecrübeli oyuncular var. Bizde Webo, onlarda Nobre var. Sonuçta cumartesi akşamı kim daha çok isterse bence kazanan taraf olacaktır. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Gaziantepspor düştükten sonra bütün misyon bizim üzerimize yüklendi. Gerek başkanımız gerek yönetimimiz bize maddi ve manevi çok destek verdiler. Ligin ilk yarısını istediğimiz gibi geçiremedik. İkinci yarıda seri galibiyetler geldi. Şehir bize inanmaya başladı. Biz de başarılı olduğumuz sürece insanlar yanımızda oluyorlar. Play-Off ilk maçında çok taraftar vardı. Artık final maçında da bütün şehir ve taraftarlar Bursa’ya gelip bizi destekleyeceklerdir. Sezonun ilk yarısı Webo oynuyor ben bekliyordum. İkinci yarı ben oynamaya başladım. Allah’a şükür gollerim de geldi. Webo çok büyük bir isim. Desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. Her zaman maçlardan önce konuşuyoruz, deneyimlerini aktarıyor. Geçen hafta 90+5’te bize finalin kapısını aralayan golü attı. İnşallah finalde ikimiz de gol atarız.”

17 May 2018 - 13:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.