Passolig’le indirimli elektrik fırsatı

Sepaş Enerji’den PASSOLİG Kart sahiplerine 100 TL hediyeli indirimli elektrik fırsatı doğdu.

Abonelerine çeşitli kolaylıklar sunan ve indirimli elektrik fırsatı sağlayan Sepaş Enerji, yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. PASSOLİG Kart sahipleri, Sepaş Enerji abonesi olmaları durumunda, sektörde ilk defa uygulanan PASSOLİG Kart ile İndirimli Elektrik Kampanyası’na dâhil olarak, elektriği indirimli kullanma şansı yakalayacaklar ve 100 TL hediye kazanacaklar. Sepaş Enerji’nin Aktifbank ve Passolig ile hayata geçirdiği kampanya, futbolseverlerle buluştu. Aylık fatura tutarı 135 TL ile 5.000 TL arasında olan tüm mesken ve ticarethane sahipleri kampanyaya katılabilecek. Bu fatura tutarına sahip PASSOLİG Kart sahipleri, serbest tüketici statüsüne girdiğinden Sepaş Enerji abonesi olmaları halinde indirimli elektrik alma fırsatı yakalayarak, yılda yaklaşık bir faturalarını bedavaya getirecekler. Bunun yanı sıra Sepaş Enerji’den gelen ilk serbest tüketici faturalarını takiben PASSOLİG kartlarına Aktifbank tarafından 100 TL hediye yüklenecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen PASSOLİG kart sahiplerinin; Aktifbank tarafından kendilerine SMS olarak gönderilen kampanya kodları ile Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni 444 5 186’dan arayarak başvurularını yapmaları ve Sepaş Enerji abonesi olmaları yeterli olacak. Kampanya 31 Ocak 2015 tarihine kadar geçerli olacak.

09 Eyl 2014 - 16:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.