Pota Beyi ilk maçına çıkıyor

Bolulu sporseverleri bugün 17 Temmuz Spor Salonu’nda tam anlamıyla bir spor şöleni bekliyor. Sultanlardan sonra Pota Beyi salona çıkıyor.

İlimizi Basketbol 2.Ligi’nde temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Erkek Basketbol Takımı ligin ilk maçında bugün saat 17.00’de Konya Selçuklu Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde Basketbol Şube Sorumlusu Murat Semercioğlu’nun Pota Beyi’ne ilginç bir süpriz yapması bekleniyor. Kısacası bugün 17 Temmuz Spor Salonu spor şölenini bekliyor. Karşılaşma öncesinde rakip takım dün öğle saatlerinde Bolu’ya gelerek son idmanını yaptı. 2 takım da maça hazır. Temsilcimizin diğer yandan önümüzdeki hafta önemli bir isme daha imza attırması bekleniyor. SPOR MERKEZİ

30 Eki 2015 - 18:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.