Potada bir 100’lükde komşuya!

Türkiye Basketbol 3.Lig’de mücadele eden Boluspor Basketbol Takımımız dur durak bilmiyor. Pazar günü evinde ağırladığı Düzce Belediye'yi 100-56 gibi farklı bir skorla mağlup eden kırmızı-beyazlılar 2. Lig'e göz...

Türkiye Basketbol 3.Lig’de mücadele eden Boluspor Basketbol Takımımız dur durak bilmiyor. Pazar günü evinde ağırladığı Düzce Belediye'yi 100-56 gibi farklı bir skorla mağlup eden kırmızı-beyazlılar 2. Lig'e göz kırptı.

Son haftalarda sergilediği güzel performans ve aldığı sonuçlarla Bolu'yu ayağa kaldıran Boluspor Basketbol Takımı, “Batı Karadeniz Derbisi” diye adlandırılan Düzce Belediye maçını da kazanarak ligin iddialı takımlarından olduğunu bir kez daha gösterdi.

Maçı sürekli önde götüren ekibimiz karşılaşmadan 100-56 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Maç boyunca rahat bir oyun sergileyen kırmızı-beyazlılar aldıkları galibiyetten sonra maç eksiğiyle grupta 1.sıraya yükseldi. Maçı Boluspor Basketbol Şube Yöneticileri tam kadro takip ederken, kırmızı beyazlı taraftarlar da bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmadı.

Yamaner “Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun”

Maç sonrası açıklama yapan Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner “Basketbol Şube yönetici kardeşlerimle gecen hafta yaptığımız çağrıya ilimizin protokolünün tamamı, Büyük Boluspor taraftarı ve Basketbol sever dostlarımız salonun tamamını doldurarak destek verdiler. Bizler Bolu da yasayan ve hayatını kazandığı Bolumuza borcunu ödemek isteyen Basketbol Şube yönetim kurulu üyeleriyiz. Bu başarının kalıcı olması için en az ben kadar emek veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Basta Cengiz Hocam olmak üzere Teknik kadromuzun tamamı ve Bu zaferin yaratıcısı oyuncularımı gönülden tebrik ediyoruz. Bu galibiyet 13.adama taraftarımıza armağan olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.

12 Mar 2012 - 20:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.