Proje adım adım ilerliyor…

Bolu’nun hem Türkiye’nin, hem de Avrupa’nın en önemli hazırlık kampı olması için yürütülen çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların başında bulunan Basketbol Milli Takımı Kaptanı...

Bolu’nun hem Türkiye’nin, hem de Avrupa’nın en önemli hazırlık kampı olması için yürütülen çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların başında bulunan Basketbol Milli Takımı Kaptanı Kerem Tunçeri’nin ağabeyi Eski Milli Basketbolcu Kemal Tunçeri yine Bolu’daydı ve proje ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bolu’da gerekli irtibatları sağlayarak, iyileştirme çalışmaları tamamlandığında hem basketbol, hem de voleybol da 1. ve 2. liglerden takımların Bolu’da ağırlanabileceği bu proje ile ilgili toplantı düzenlendi. Kemal Tunçeri’nin proje ile ilgili bilgiler sunduğu toplantıya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ile birlikte Bolu’daki bazı otellerin müdürleri katıldı. Bir sunum gerçekleştiren Kemal Tunçeri, Bolu’dan beklentilerini sıraladı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da Bolu için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Proje ile ilgili önümüzdeki günlerde Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile de bir araya geleceği öğrenildi.

28 Şub 2012 - 00:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.