Protokol çıkartma yaptı

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada Bolu milletvekilleri kırmızı-beyazlı ekibimizi bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmazken, Bolu'nun tanınmış iş adamlarından ve Boluspor eski başkanlarından...

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada Bolu milletvekilleri kırmızı-beyazlı ekibimizi bu zorlu karşılaşmada yalnız bırakmazken, Bolu'nun tanınmış iş adamlarından ve Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu'da protokol tribünündeki yerini aldı.

Boluspor'un Karabükspor'a yenilerek elendiği kupa maçında Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan bu zorlu karşılaşmada protokol tribündeki yerlerini alırken, Boluspor eski başkanı ve Türkiye'nin tanınmış işadamlarından Yılmaz Becikoğlu'da kırmızı beyazlıları yalnız bırakmadı.

Sıkıntılar Giderilecekmiş…

Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı protokol tribününde izleyen Ali Ercoşkun, Tanju Özcan, Fehmi Küpçü ve Yılmaz Becikoğlu maç boyunca birbirleriyle sohbet ettiler. Karşılaşma öncesi AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Boluspor'un son haftalarda yaşamış olduğu sıkıntıları yakından takip ettiklerini ve bir dizi görüşmeler yaptıklarını dile getirirken, Bolu için ne yapılması gerekiyorsa yapılacak dedi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise mecliste önerge verdiğini ve bu işin peşini bırakmayacağını belirtti.

13 Nis 2012 - 01:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.