PTT 1.Lig'de 8 takım istikrarı seçti

PTT 1. Lig'de 2013-2014 sezonunda mücadele edecek 19 ekibin 8'i geçen sezonu tamamladığı teknik direktörle yoluna devam etme kararı aldı. Bu sezon yeni bir yapılanmaya giden Boluspor ise özüne döndü ve Osman Nuri Işılar ile yollarını ayıran ekibimiz Boluspor takımı teknik direktör Ali Beykoz’a emanet etti.

Yeni sezon heyecanının 17 Ağustos haftasında başlayacağı PTT 1. Lig'de takımlar transfer çalışmalarının yanı sıra antrenmanlarla yeni sezona hazırlanmayı sürdürüyor. Ankaraspor'un lige dahil edilmesiyle 19 takımla oynanacak lige bu sezon yükselen Balıkesirspor, Faturavizyon Kahramanmaraşspor ve Fethiyespor'un yanı sıra Süper Lig'e veda eden Mersin İdmanyurdu ile geçen sezonu PTT 1. Lig'de tamamlayan Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor mevcut teknik direktörleriyle yola devam etme kararı aldı.

Daha önce ligi dondurulan ve bu sene ligde mücadele etmeye hazırlanan Ankaraspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'u Süper Lig'e taşıyan Osman Özköylü'yü takımın başına getirdi. Süper Lig'e veda eden ekiplerden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Bülent Korkmaz'ın yerine Cihat Arslan, Orduspor'da ise Cevat Güler'den sonra Erkan Sözeri teknik direktör olarak görevlendirildi.

Teknik adam değiştirenler

PTT 1. Lig'de geçen sezon yer alan ekiplerden 1461 Trabzon, Adana Demirspor, Adanaspor, Boluspor, Bucaspor, Karşıyaka ve Samsunspor da teknik direktörlük değişikliğine gitmeyi tercih etti. Geçen sezon play-off finalinde Torku Konyaspor'a mağlup olan Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarına Reha Erginer'le başlamasına rağmen, yönetim kuruluyla transfer konusunda anlaşmazlığa düşen Erginer'in görevden ayrılmasıyla teknik direktörünü belirlemeyen tek ekip olarak kaldı. Ege temsilcisinin de en kısa zamanda yeni teknik direktörünü belirlemesi bekleniyor.

2013-2014 sezonunda görev yapması beklenen teknik adamlar şöyle:

Takım - 2012-2013 - 2013-2014

1461 Trabzon/ M.Reşit Akçay-Kadir Özcan

Adana Demirspor/ Mustafa Uğur Yücel İldiz

Adanaspor/ Levent Eriş-Ekrem Al

Ankaraspor/ Osman Özköylü

Balıkesirspor/ İsmail Ertekin-İsmail Ertekin

Boluspor/ Osman Nuri Işılar-Ali Beykoz

Bucaspor/ Sait Karafırtınalar-Kemal Kılıç

Denizlispor/ Özcan Bizati-Özcan Bizati

Kahramanmaraşspor/ Fethi Çokkeser-Fethi Çokkeser

Fethiyespor/ Mustafa Ceviz-Mustafa Ceviz

Gaziantep B.B.S/ Suat Kaya-Suat Kaya

İstanbul B.B.S/ Bülent Korkmaz-Cihat Arslan

Karşıyaka/ Cihat Arslan-Sait Karafırtınalar

Manisaspor/ Reha Erginer

Mersin İdmanyurdu/ Hakan Kutlu-Hakan Kutlu

Orduspor/ Cevat Güler-Erkan Sözeri

Samsunspor/ Besim Durmuş-Hüseyin Kalpar

Şanlıurfaspor/ Raşit Çetine-Raşit Çetiner

TKİ Tavşanlı/ Linyitspor Erol Tok-Erol Tok

11 Tem 2013 - 19:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.