Rakip bize konsantre oldu!

Giresunspor karşısında kaybedilen puanları Boluspor maçında alınacak galibiyet ile telafi edeceklerini söyleyen mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, “Boluspor’a konsantre olduk.” dedi.   Hürriyet...

Giresunspor karşısında kaybedilen puanları Boluspor maçında alınacak galibiyet ile telafi edeceklerini söyleyen mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, “Boluspor’a konsantre olduk.” dedi.

Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla sürdürdüklerini belirten Şentürk, “Giresunspor maçını geride bıraktık. Bu maçtan mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz. Saha içi faktörlerine takılmadan ve moralimizi bozmadan Boluspor hazırlıklarına başladık. Önümüzde önemli bir maç var. Kadromuzda ufak sakatlıklar var ancak maç saatine tam kadro sahada olmak niyetindeyiz. Boluspor’u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

"Boluspor’u evine eli boş göndermek istiyoruz"

Giresunspor maçında, Insa Sally’nin kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüğünü ve Serkan Çalık’ın sağ ayak bileğinde bir sakatlık oluştuğunu hatırlatan Şentürk, Boluspor maçı için taraftara da seslenerek “Giresunspor maçında genç orta saha oyuncumuz Insa, gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu hafta cezalı durumda. Serkan Çalık ise kendisine yapılan sert hareket sonrası yerde kaldı ve değişiklik yaparak oyuna devam ettik. Bu hafta sonu için Serkan’ın iyileşme adına elimizden geleni yapacağız. Kaptan Emrah Bozkurt’a da Boluspor maçında görev vermeyi düşünüyoruz. 90 dakika olmasa da faydalanacağımız kadarıyla ve oyunda kalmak istediği süre kadarıyla kaptanı sahada görmek isteriz. Ancak kendisini de sakatlık durumundan dolayı zorlamak istemiyoruz. Önemli ve iyi bir oyuncu. Taraftarımızı da Boluspor maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onlarında destekleri ile Boluspor’u evine eli boş göndermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

15 Mar 2012 - 20:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.