Rakip Kaleciyi Hiç Göremedik!

Boluspor deplasmanda Hatayspor'a 3-0 mağlup olurken,  kırmızı beyazlılar bu karşılaşmada organize bir atak bile gerçekleştiremedi.

Haber: Volkan Yılmaz

Dodo, Umut Gündoğan ve Cumali ile orta sahayı kuran kırmızı beyazlılar kanatlarda Poepon ve Mustafa Eskihellaç ile birlikte ileride yer alan Batuhan’ı topla hiç buluşturamadılar. 45 dakika oyunda kalan Batuhan ile birlikte Dodo yerlerini Melih ve Bilal’e bıraksalar da bu değişiklikte işe yaranmadı. Bu iki oyuncu ile rakip kalede etkili olmak isteyen Boluspor ikinci yarıda Bilal’ın iki şutu dışında rakip kaleciyi hiç göremedi. Boluspor son haftalarda gol bulmakta oldukça zorlanıyor. Kırmızı-beyazlılar son 5 haftada sadece 3 gol atabildi.

08 Ara 2019 - 12:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.