Ramazan Öksüz Aksaray’da

Boluspor Basketbol takımında uzun yıllar ter döken Ramazan Öksüz, 68 Aksaray Belediyespor’a transfer oldu.

Bu sezon yeni kurulan Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele edecek 68 Aksaray Belediyespor, iki sporcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Aksaray’ın Basketbol sporundaki tek temsilcisi Aksaray Belediyespor, transfer ettiği iki yeni sporcusunu Kulübün Onursal Başkanı olan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya tanıttı. Kulüp Başkanı Murat Koç, Adanaspor’dan transfer olan Erhan Taşlı ve Boluspor’dan transfer olan Ramazan Öksüz ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediyesporun yeni transferleri Erhan Taşlı ve Ramazan Öksüz, Başkan Haluk Şahin Yazgı ile yaptıkları görüşmede Aksaray Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Sahada alnımızın teri ile mücadele edeceğiz ve Belediye sporumuzun başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediyespor Basketbol takımının Aksaray’ı temsil eden tek basket takımı olduğunu belirterek, "Öncelikle yeni transfer olan sporcu kardeşlerimize Aksaray’ımıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Belediyespor Aksaray’ımızı basketbol liginde temsil eden tek takım. Burada elde edilecek başarılı sonuçlar Aksaray’ımızın tanıtımı açısından çok önemli. Takımımız bu sezon yeni kurulan Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele edecektir. Takımımızı Adanaspor’dan Erhan Taşlı ve Boluspor’dan Ramazan Öksüz adlı sporcu kardeşlerimizi transfer ederek daha da güçlendirdik. Ben tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Aksaray Belediyespor inşallah ligde arzu ettiği başarıları elde ederek Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

05 Eyl 2014 - 17:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.