Rekabette 57. randevu

Ligin 25. Haftasında Bolu’da kozlarını paylaşacak olan Beypiliç Boluspor- Bursaspor rekabetinde iç saha maçlarında Boluspor’un üstünlüğü göze çarpıyor.

Haber: Ceylan Beykoz

Spor Toto 1. ligin 25. haftasında Bolu Atatürk stadyumunda karşılaşacak olan Boluspor ve Bursaspor tarihlerindeki 57. karşılaşmada çıkacaklar. Daha önce 2. lig, 1. lig, Süper Lig ve Türkiye kupasında 56 kez karşı karşıya gelen iki takımın bu mücadelelerinde 14 kez Boluspor kazanırken, 20 kez de Bursaspor kazanmayı başardı. 20 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bolu'da oynanan maçlarda Boluspor'un 12'ye 4 üstünlüğü bulunuyor. Boluspor'un ev sahibi olduğu 24 maçın 8'i beraberlikle sona erdi. Bu sezonun ilk yarısında Bursa’da oynanan maçta ev sahibi ekip Boluspor’u 4-2’lik skorla mağlup etmişti.

04 Mar 2021 - 11:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.