Rekhviashvili sakat sakat oynadı

Hafta içi sağ iç bağlarından sakat olduğu için 2 veya 4 hafta sahalardan uzak kalacağı söylenen Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili sürpriz bir şekilde sahada yerini aldı. Boluspor’un defansın vazgeçilmezlerinden biri olan Rekhviashvili, Adana Demirspor karşılaşmasında risk alarak forma giydi.

Hafta içi sakatlandığı haberi geldikten sonra zorlu maçta oynamaması beklenen Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili, Adana Demirspor maçına çıkarak 90 dakika sahada yer aldı. Oynadığı süre içerinde mücadele etmeye çalışan Giorgi Rekhviashvili’nin, hafta içi sağ ayağını dinlendirip güçlendirerek sahaya çıktığı öğrenildi. Zorlu maç öncesi büyük bir risk alan Giorgi Rekhviashvili, 90 dakika oyunda kaldı. Karşılaşma içinde de geriye dönüşlerde ve adam takibinde sakatlığı nedeniyle geride kaldığı görünen Gürcü oyuncu, soyunma odasına sekerek gitse de inatçı kişiliğini gösterip formasından uzak kalmak istemedi. Gürcü oyuncu Giorgi Rekhviashvili’nin, ilerleyen haftalar öncesi sakat sakat oynaması defans bloğunda problem yaratacağa benziyor.

29 Eyl 2014 - 15:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.