Sağlam: 3 puanı aldığımız için mutuyum

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbulspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, galibiyeti taraftarlara ve Başkan Yüksel Yıldırım’a armağan ettiklerini belirtti.

Haber: C. Kutay Aykan

TFF 1. Lig’in 22. haftasında Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Süper Lig’e çıkma mücadelesinde zorlu bir rakip ile oynadık. Sonuçta kazanmayı becerdik. Bu maçın anlamı alacağımız 3 puandı. 3 puanı aldığımız için mutuyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk devre golle başladık. Sonrasında net pozisyonlarımız var. Farkı açabilirdik. Rakip kaleci de burada ön plana çıktı. İkinci yarıda da bizim kalecimiz ön plana çıktı. İstanbulspor iyi oynadı, pozisyonlar buldu. Nurullah galibiyette önemli bir rol oynadı. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki amacımız öncelikle bulunduğumuz konumu korumak daha sonrasında da Giresunspor’un önüne geçebilirsek bizim için ayrı bir keyif olacak. Hiç hız kesmeden devam edeceğiz. Galibiyeti önce taraftarımıza ve Başkanımız Yüksel Yıldırım’a hediye etmek istiyorum. İkinci yarı oyunundan dolayı İstanbulspor’u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

23 Şub 2021 - 10:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.