Sağlık İçin Pedal Çevirdiler

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Bisiklet Topluluğu, Bolu Belediyesi ev Tabiatın Kalbi Bisiklet Amatörleri Derneği organizasyonu ile 7 Nisan’da ilimizde bisiklet turu gerçekleştirildi.

Haber: Gökhan Aksoy

Yüzlerce bisiklet tutkunun katıldığı bisiklet turunda 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası’na vurgu yapıldı. Atatürk Orman Parkı’ndan başlayan bisiklet turunda güzergah Narven-Karacasu Yolu ve Valilik Önü olarak gerçekleşti. 1-7 Nisan Kanserle Mücadele Haftası kapsamında kanser hastalığına dikkat çekmek ve erken tanı ve teşhisin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen turda 15 km.lik parkur hafif tempo ve sık mola yapılarak tamamlandı. Bisiklet turunda bisikleti olmayanlara 5 lira karşılığında bisiklet kiralandı.

08 Nis 2019 - 11:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.