Şahin takımı sırtladı

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Basketbol takımı ligin 15. haftasında İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Zorlu karşılaşmada Soner Şahin oynadığı oyunla takımının galibiyetinde çok önemli rol oynadı.

Haber: Esra ÖZTÜRK

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Basketbol takımı ligin 15. haftasında İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmada maçın yıldızı oynadığı oyun ve attığı sayılarla Soner Şahin oldu. Şahin başta attığı sayılar olmak üzere aldığı önemli ribaundlarla takımını sırtlayarak galibiyetin en önemli mimarilerinden birisi oldu. Oyunda toplam 37 dakika süre alan Soner Şahin attığı 22 sayı ile hem takımının hem de maçın en skorer ismi oldu. Soner 37 dakikada 22 sayı, 9 ribaund ve 5 asistle hem maçın en de takımın en önemli yıldızı olarak taraftarların beğenisini kazandı.

12 Şub 2017 - 12:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.