Sait Karafırtınalar yedeklere şans verdi

Spor Toto 1.Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur eleme maçında yedek kadroya şans tanıdı.


HABER:Esra Öztürk

Spor Toto 1. ligin ilk altı haftasında 5 galibiyet 1 beraberlik alarak topladığı 16 puanla süper bir başlangıç yapan Boluspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar kupa maçında hem yedeklerini gördü hem de onlara hazır olmaları için fırsat tanıdı. Ligde fazla süre almayan hatta hiç oynayamayan oyuncularını Payasspor maçında sahaya süren Sait hoca as kadroda yer alan tedavisi sonrası son lig maçında yer alan Yusuf Emre'yi de on birde sahaya sürdü. Hamle oyuncusu olarak Boluspor'un en büyük kozlarından biri olan Melih'i de ikinci yarı oyuna dahil eden Sait hoca, ligde zorlu maçlar öncesi yedek ve genç oyuncuları Payasspor maçı ile bir kez daha izledi. Sakatlık ve ceza durumuna karşı kulübenin de hazır olmasını isteyen tecrübeli teknik adam, kupa maçı ile bu oyuncuların formda kalmasını sağlamış oldu.

27 Eyl 2018 - 12:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.