Sakarya A takımı yarı finalde! 46-23

Minik Erkekler Basketbol İl Birinciliği mücadelelerinde önceki gün 17 Temmuz Spor Salonu’nda iki karşılaşma gerçekleştirildi. Günün ilk maçında Sakarya O.O.(A) ile 50.YIL O.O. (A) takımları karşı karşıya geldi. Daha çok tek taraflı geçen maçı Sakarya O.O.(A) 46-23 gibi farklı bir sonuçla kazandı.

Minik Erkekler Basketbol İl Birinciliği mücadelelerinde önceki gün 17 Temmuz Spor Salonu’nda iki karşılaşma gerçekleştirildi. Saat 17:00’de başlayan günün ilk mücadelesinde Sakarya O.O.(A) ile 50.YIL O.O. (A) takımları karşı karşıya geldi. İlk periyotun başından itibaren üstünlüğü kuran Sakarya O.O.(A) ilk periyotta rakibine 6 sayı şansı tanıyarak bulduğu 16 sayıyla ilk periyotu 16-6 önde kapattı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Sakarya O.O.(A) bu periyotta da rakibine 3 sayı şansı tanıdı ve ilk devreyi 28-9 önde kapatarak soyunma odasına rahat bir şekilde giden taraf oldu. Devreden sonra sayılarına kaldığı yerden devam eden Sakarya O.O.(A) bu periyotta da 12 sayı bularak farkı 25 sayıya kadar çıkardı(40-15). Son periyotta çok rahat bir oyun sergileyen Sakarya O.O.(A) maçı 46-23 kazanarak sahadan mutlu ayrılan taraf olmayı başardı. Bu sonuçla grubunu lider tamamlayan Sakarya O.O.(A) diğer grubu ikinci olarak tamamlayan Sakarya O.O.(B) takımı ile yarı final mücadelesi yapacak.

05 Haz 2013 - 20:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.