Sakaryaspor'un rakibi İstanbulspor

Sakaryaspor, Bolu kampındaki üçüncü hazırlık maçında Süper Lig ekibi İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Uğur Balaban

İlker Püren yönetimindeki yeşil-siyahlılar, Süper Lig temsilcisini mağlup edip 3.Etap kampında moral depolamak istiyor. Yeni sezon hazırlıklarına bayram izni sonrası bir kez daha Bolu'da devam eden Sakaryaspor, 3. hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Abant'ta kamp yapılan otel sahasında oynanacak olan bu karşılaşma bugün saat 16.00'da oynanacak.

Sezon öncesi şu ana kadar 2 hazırlık maçı oynayan İlker Püren yönetimindeki Sakaryaspor, Moldova temsilcisi Dinamo Auto ve Azerbeycan ekibi Neftçi Bakü takımlarıyla 1-1'lik skorlarla berabere kalmıştı.

13 Tem 2022 - 11:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.