Şampiyon BAAL

Okul müsabakaları Voleybol Genç Kızlar B grubu mücadeleleri dün gerçekleştirilen iki karşılaşma ile tamamlandı. Günün ilk karşılaşmasında bu maça kadar oynadığı bütün mücadelelerden galip ayrılan ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi, Bolu Anadolu Lisesi engelini de 3-0'la geçerek şampiyon oldu.

Haber: Volkan YILMAZ

Okul müsabakaları Voleybol Genç Kızlar B grubu mücadeleleri dün gerçekleştirilen iki mücadele ile tamamlandı. Günün ilk karşılaşmasında turnuvanın yenilmez tek takımı Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Bolu Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Bu maça kadar oynadığı bütün maçları kazanan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi son maçı da kazanarak şampiyonluğa uzanmak için sahaya çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi ilk dakikadan itibaren rakibi karşısında üstünlüğü sağladı ve arka arkaya sayılar bularak farkı arttırdı. Setin sonunda Bolu Atatürk Anadolu Lisesi 25-9 galip gelerek maçta durumu 1-0'a getirdi. İkinci sette de üstün oynayan fakat ilk sete oranla biraz daha zorlanan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi bu sette rakibine 18 sayı kaptırmasına rağmen seti 25-18 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Son sete 2-0'lık skorun rahatlığı ile başlayan Bolu Atatürk Anadolu Lisesi bu sette de rakibi karşısında üstünlüğünü kaybetmedi ve seti 25-16, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

05 Oca 2016 - 16:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.