Şampiyonlardan Highway’e ziyaret

Çim Hokeyi Bayan Milli Takımı Highway Outlet AVM’de Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur’u ziyaret etti. Takım antrenörü Yasin Yükselen, Bolu’nun Süper Lig’de yer alan tek ekibinin kendi...

Çim Hokeyi Bayan Milli Takımı Highway Outlet AVM’de Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur’u ziyaret etti. Takım antrenörü Yasin Yükselen, Bolu’nun Süper Lig’de yer alan tek ekibinin kendi takımları olduğunu söyledi.

Bolu’nun en üst ligde yer alan tek ekibi olan ve milli takıma 11 sporcu gönderen AİBÜ Bayan Çim Hokeyi Takımı oyuncuları ve Milli Takım oyuncuları destek turlarına Highway ile devam etti. Burada Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur ile görüşen Takım Antrenörü Yasin Yükselen, takım hakkında Umur’a bilgiler verdi. AİBÜ Çim Hokeyi Takımının Bolu’nun Süper Lig’de temsil edilen tek spor dalı olduğunun altını çizen Yükselen, hem oyuncuları tanıttı hem de destek istedi. 14 milli sporcuya sahip olduklarını ifade eden Yasin Yükseler, “Müsabakalara katılabilmek için gerekli imkânlarımızı sağlayabildiğimiz sürece her kategoride şampiyonluklar ve uluslararası başarılar kazanacak bir takım haline geldik” dedi.

Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, ziyaretleri için oyunculara ve teknik heyete teşekkür ederek, “Ziyaretiniz bizi gerçekten memnun etti. Bolu’nun böyle başarılı bir takımının ve hatta Milli Takımın temelini oluşturan takımımızın Highway’e ziyareti için teşekkür ediyoruz. Bizler sosyal sorumluluk adına ve bulunduğumuz şehre her zaman destek vermeye hazırız. Ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

23 Oca 2013 - 19:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.