Samsunspor Boluspor’a bileniyor

TFF 1’nci ligin 10’ncu haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Haber: Esra Öztürk

Lig’de 3 galip 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 13 puanla 11’nci sırada yer alan Samsunspor, deplasmanda 5 Ekim Pazar günü saat 13:00’da Boluspor ile karşılaşacak. Sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada sabah ağırlık antrenmanı yapan kırmızı beyazlı ekip, öğlenden sonra ise sahada çalıştı. Daha çok saha içi organizasyonları üzerine çalışmalar yapan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Engin İpekoğlu, futbolcularıyla yakından ilgilendi. Düz koşunun ardından pas çalışması yapan Samsunsporlu futbolcular, daha sonra yarım sahada serbest çift kale yaptı. Oyunu sık sık durduran teknik direktör Engin İpekoğlu, futbolcularına yapmaları gerekenleri sözlü olarak anlattı.

01 Kas 2017 - 10:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.