Samsunspor'da ibre Dalcı’ya döndü

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayıran TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Mustafa Dalcı'yı gündemine aldı.

Bu sezon TFF 1. Lig'i averajla 3. bitiren ve Play-Off'larda elenerek Süper Lig'e yükselme şansını tepen Yılport Samsunspor’da teknik direktör arayışı sürüyor. Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmıştı.

Başkan Yıldırım, Dalcı ile görüşecek

Karadeniz ekibi son olarak İstanbulspor'da görev alan Mustafa Dalcı'yı gündemine aldı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım önümüzdeki günlerde Dalcı ile görüşecek.

En son İstanbulspor'un başındaydı

Daha önce Ankaragücü, Osmanlıspor ve İstanbulspor'da teknik direktörlük yapan Mustafa Dalcı, son olarak İstanbulspor'da normal sezonu 4. sırada bitirmiş ve play-off yarı finalinde Altay'a elenmişti.

Samsun'da Tolunay Kafkas olmadı

Öte yandan Samsunspor'da Tolunay Kafkas görüşmeleri ise olumsuz sonuçlandı. Ümit Milli Takım'ı çalıştıran tecrübeli teknik adamla yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı.

10 Haz 2021 - 15:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.