Samsunspor heyeti Eser’i ziyaret etti

Samsunspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Boluspor kalecisi Eser'i Samsunspor Başkanı Emin Kar, beraberindeki heyetle ziyaret etti.   Samsunspor’lu Musa ile çarpışan kaleci Eser'in burun ve şakağında kırıklar...

Samsunspor maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Boluspor kalecisi Eser'i Samsunspor Başkanı Emin Kar, beraberindeki heyetle ziyaret etti.

Samsunspor’lu Musa ile çarpışan kaleci Eser'in burun ve şakağında kırıklar meydana geldiği, ameliyata alınacağı ve sahalardan en az 3-4 ay uzak kalacağı öğrenildi. Pazar gün ki maçta Samsunspor’lu Musa Sinan Yılmazer ile çarpışarak sakatlanan ve sonrasında Medical Park Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavisi altına alınan Bolusporlu Eser'e, Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın yanı sıra, Genel Koordinatör Hasan Şengün, yardımcı hoca Taner Gülleri ve futbolculardan Musa Sinan, 'geçmiş olsun' ziyaretine gitti.

Başkan Kar, kaleci Eser'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Büyük üzüntü içindeyiz. Allah'tan korkulacak bir durum yok. Samsunspor olarak her zaman yanındayız. Bir an önce sahalara dönmeni bekliyoruz” dedi. Bu arada, kaleci Eser ile çarpışan futbolcu Musa Sinan Yılmazer ise üzüntülerini dile getirerek, “Çok üzgünüm. Pozisyonda hiçbir art niyet yok. Allah daha büyük sakatlıklardan korusun” diyerek arkadaşına moral verdi.

Bugün ameliyat olacağını belirten kaleci Eser ise Başkan Emin Kar'a teşekkür ederek, “Sizlerin burada olması moralimi düzeltti. Kesinlikle bir kasıt yok. Futbolun içinde olan şeyler. İlginiz nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

24 Eyl 2012 - 21:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.