Samsunspor’a ceza yolda

Spor Toto 1. Ligden TFF 2. Lige düşen Samsunspor, Fair Play Talimatındaki tüm kriterleri yerine getirememesi durumunda puan k silme cezası ile karşı karşıya kalacağı açıklandı.


Haber: Semih Baykal

TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun verdiği ek sürede Samsunspor'un Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’ndaki tüm kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Aksi durumda ise kırmızı beyazlı ekip puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak. Ulusal Kulüp Lisansı almak için Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaatta bulunan Samsunspor'un evraklarda tespit edilen eksikler nedeniyle bu talebi TFF Kulüp Lisans Kurulu'nca onay verilmedi. Eksiklerin giderilmesi için kırmızı beyazlı ekibe ek süre verilirken; Samsunspor, kurulun verdiği ek sürede Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’ndaki tüm kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. Aksi durumda ise kırmızı beyazlı ekip puan silme cezası ile karşı karşıya kalacağı açıklandı.

23 May 2018 - 13:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.