Savunma en az hata ile oynadı

Boluspor'da son haftalarda en çok eleştirilen mevkilerin başında gelen defans hattı, Yeni Malatyaspor maçında daha kontrollüydü. Adem, Ramazan, Emrecan ve Umut'tan oluşan savunma hattı bu karşılaşmada fazla hata yapmadı.

Kırmızı beyazlılar son iki deplasman maçında 11 gol yiyince tüm eleştiriler savunma hattında oynayan oyunculara yönelmişti. Bu maçlarda takım olarak istenileni veremeyen ekibimiz bu maçta daha hatasız oyunu ile dikkat çekti. Luiz'in yokluğunda Emrecan ve Ramazan ile göbekten rakibe fazla gol şansı vermezken Adem iyi oyunu ile dikkat çekti. Cengiz Umut Meraş konuk ekibin golünde önemli bir hataya imza atsa da genç oyuncu maç boyunca fazla sırıtmadı. Kaleci Soner'e fazla iş düşmezken savunmanın önünde oynayan Emrullah ve Alican'da defans oyuncularına yardım eden isimler oldular. SPOR MERKEZİ

27 Ara 2015 - 17:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.