Savunmaya bir takviye daha

Sezonun ilk yarısında ligin en çok gol yiyen ekibi olan Boluspor savunmaya bir takviye daha yaptı. Özgür Özkaya ve Hasan Hatipoğlu'nun ardından kırmızı beyazlılar Elazığspor'dan ayrılan Kemal Tokak ile anlaştı.

Sezon başında transfer edilen Eren Aydın ve Ramazan Sal'ın Boluspor'dan ayrılması ile birlikte defans hattını güçlendirmek isteyen Boluspor bu bölgeye üçüncü transferini yaptı. Tercihlerini takımlarında forma giyemeyen isimler üzerine yapan Boluspor transfer komitesi, ilk yarıda 6 maçta sadece 436 dakika forma giyen Kemal Tokak'ı da kadrosuna kattı. 2009-2014 yılları arasında Samsunspor ve Gaziantepspor formaları ile başarılı bir dönem geçiren Kemal son iki sezonda fazla forma şansı bulamamıştı. Kemal Tokak geçtiğimiz sezon ise sadece 30 dakika sahada kalabilmişti.

Kemal Tokak ilk antrenmanına çıktı

Boluspor'un yeni transferi Kemal Tokak ilk antrenmanına çıktı. Takım arkadaşları ve teknik heyet ile tanıştıktan sonra ilk çalışmada istekli olduğu gözlendi.

Boluspor bu sabah (05 Ocak) gerçekleştirilen antrenman ile sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürdü. Cüneyt Karakuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından çabukluk antrenmanı gerçekleştirildi. Daha sonra gol vuruşu ve stretching ile antrenman sona erdi. Ayrıca, defans oyuncusu Kemal Tokak, Boluspor ile birlikte ilk antrenmanına çıkarken, yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalanacak.

Boluspor bugün saat 17:00'da Antalya Riu Kaya Belek Otel'de Tuzlaspor ile hazırlık maçı oynayacak. SPOR MERKEZİ

05 Oca 2016 - 16:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.