Selvinaz Zengin Maltepe Yalıspor’da

Voleybol Bayanlar 2.Lig ekiplerinden Maltepe Yalıspor, geçtiğimiz sezon temsilcimiz Bolu Belediyespor forması giyen genç orta oyuncu Selvinaz Zengin’i kadrosuna kattı. Selvinaz Zengin, 1995 doğumlu, 1.93 boyunda orta oyuncu olarak görev yapıyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan transfer olan ve 1 sezon temsilcimiz Bolu Belediyespor’un formasını terleten genç orta oyuncu Selvinaz Zengin, İstanbul temsilcisi Maltepe Yalıspor ile anlaşma sağladı. Yeni sezon öncesi yeşil-beyazlı temsilcimizin kadroda düşünmediği oyuncular arasında yer alan Selvinaz, sezona iyi başlamasına rağmen son haftalardaki sergilediği kötü performans ile takımda kalmayı başaramamıştı.

BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Transferinin ardından genç oyuncu Selvinaz Zengin şunları dile getirdi “Maltepe Yalıspor kulübünde bu yıl inşallah iyi bir sezon geçiririz. Antrenörüm, arkadaşlarım ben ve bütün Maltepe Yalıspor camiasının başarılı olacağına inanıyorum ve takımımıza güveniyorum. Hedefimiz bulunduğumuz grupta en iyi olup, Play-Off oynayıp 1.Lig’e çıkmaktır” dedi.

25 Tem 2014 - 18:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.