Sem-Mak GHSİM’yi Rahat Geçti

12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında grup maçlarının sonlarına gelinirken heyecan giderek artmaya başladı. Dün Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan 4 karşılaşma ile A grubunda 6.hafta geride kaldı. Grupta iddiası bulunmayan iki takım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sem-Mak karşı karşıya geldi. Sahadan 4-2 galip ayrılan Sem-Mak oldu.


Şehit Yıldırım Oflaz ve Şehit Ozan Özen adına düzenlenen 12’inci Veteranlar Futbol Turnuvasında A grubunda işler karıştı. Grupta son haftaya girilirken, Tuncay Kontraplak Anahtarcı Emin takımı dışında hiçbir takım henüz çeyrek finali garantileyemedi. Grubun zayıf halkaları olarak adlandırılan iki takım Sem-Mak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımları 6.haftada karşı karşıya geldi.

Mücadeleye etkili başlayan Sem-Mak aradığı golü Ercan ile buldu ve skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra da ataklarını sürdüren Sem-Mak 14.dakikada Ali’nin kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı Mustafa Demirkesen’in kaydettiği golle farkı 1’e indirdi. Bu golden yalnızca bir dakika sonra etkili bir atak geliştiren Sem-Mak Aydın Akdeniz ile bir kez daha farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının son dakikalarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Suat’ın golüyle bir kez daha ümitlendi. Devre 3-2 Sem-Mak’ın üstünlüğü ile sonuçlanırken, karşılaşmada son sözü Sem-Mak söyledi ve karşılaşma Sem-Mak’ın 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

11 May 2017 - 10:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.