Semercioğlu’ndan Dev Adamlara barbekü partisi!

Boluspor eski yönetim kurulu üyesi İsmail Semercioğlu, önceki gün akşam Park Kafe’de Boluspor Basketbol Takımına yemek verdi. Yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor kulübü eski başkanı Emin Semercioğlu ve Boluspor eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Semercioğlu’ndan Dev Adamlara barbekü partisi!
Haber albümü için resme tıklayın
Erkekler Basketbol 3. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor Basketbol takımına, Boluspor eski yönetim kurulu üyesi ve iş adamı İsmail Semercioğlu önceki akşam Park Kafe’de yemek verdi. Park Kafe’de düzenlenen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor kulübü eski başkanı Emin Semercioğlu ve Boluspor eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

SEMERCİOĞLU “BASKETBOLU BANA SİZ AŞILADINIZ”

Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Boluspor kulübü eski Başkanı Emin Semercioğlu “Öncelikle ben her zaman sizlerle gurur duyuyorum. Ben sizleri izlerken daha çok yoruluyorum. Çünkü sizler paylaşmasını bilen, güzel oynayan, birlik beraberlik içinde bize güzel günler yaşatan sizlersiniz. Ben daha önceki yıllarda daha çok futbola gidiyordum. Ama basketbol sevgisini bana siz aşıladınız. Ondan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Önemli olan başarıdır. Sizlerin yenemeyeceği takım yok. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum ve sizleri en son maçtaki performansınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

YILMAZ “DÜNYA TAKIMLARI BURAYA GELECEK”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yaptığı konuşmada “Öncelikle hafta sonu oynadığınız ve kazandığınız Mersin Arşut maçından dolayı hepinizi tebrik ederim. Bolu inşallah spor branşlarının kamp merkezi haline gelecek. Basketbol da belki bilginiz var. 4 yıldır Basketbol takımlarını Bolu’da ağırlıyoruz. Kapalı spor salonu inşaatımızda devam ediyor. Spor salonumuz biter bitmez dünya takımları buraya gelmeye başlayacak. İnşallah o zaman Basketbol’un değeri biraz daha artacak. Bolu’daki spor kültürünü diğer branşlara da yaymak istiyoruz. Bu konuda yoğun çaba sarf ettiğimizi bilmenizi istiyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde her şey daha iyi olacak. Bizlere yeni heyecanlar tattırdığınız için başta hocanız olmak üzere sizleri kutluyorum ve sizlere bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

12 Mar 2014 - 18:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.