Sensiz bir kişi eksiğiz!

Bolu Fenerbahçeliler derneği hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı derbisi öncesi dernek olarak organizasyon düzenleyerek Kadıköy'de oynanacak maça kalabalık bir taraftar grubu ile gidecekler.   Bolu'nun...

Bolu Fenerbahçeliler derneği hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı derbisi öncesi dernek olarak organizasyon düzenleyerek Kadıköy'de oynanacak maça kalabalık bir taraftar grubu ile gidecekler.

Bolu'nun tanınmış işadamlarından Tolga Derici, yaklaşık üç ay önce kalp ritm bozukluğu nedeniyle genç yaşta kalbine yenik düştü. Fenerbahçe-Galatasaray maçı derbisi öncesi dernek yönetim kurulu aldığı karar gereği yine dernek kurucu üyelerinden ve eski yönetim kurulu üyesi Bolu'nun sevdiği isimlerinden iyi bir Fenerbahçe taraftarı olan ve Kadıköy'de oynanan G.saray maçlarını kaçırmayan Tolga Derici'yi anmak için pankart yaptırdılar. Dernek yönetimi yaptırdıkları pankartı maç günü Şükrü Saraçoğlu stadına asarak Tolga Derici'yi unutmadıklarını gösterecekler.

15 Mar 2012 - 20:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.