Sigarasız turnuva oh ne rahat

Kaymakamlığın organize ettiği, kamu kurumları çalışanlarını sigaradan uzak tutmayı amaçlayan turnuva sona erdi.

Miniklerin desteklediği “Bizi Sigaradan Koruyun” projesini bu kez de veliler, düzenlenen müsabakalar ile dikkat çekmeye çalıştı. Gerede'de Kaymakamlık, Belediye, Halil Nom Ortaokulu Ve Ramazan Dede Bilgievi Organizatörlüğü ile yürütülen 'Sigaradan Bizi Koruyun' adlı proje meyvelerini vermeye devam ediyor. Aralarında Doç. Dr. Murat Doğanay'ın da bulunduğu Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurumu (TAPDK) üyelerince de desteklenen proje, hemen her kesimin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Gerede Kaymakamlığı, sigarayla mücadelede sesini her alana duyurmak amacıyla kamu kurumları arasında başlattığı halı saha futbol turnuvası hafta içinde sona erdi. Kaymakam Arslan Yurt, verdiği bilgilerde, amaçlarının, sporla sağlıklı vücuda kavuşmak olduğunu vurguladı. İlçe Kaymakamı Arslan Yurt verdiği bilgilerde, Gerede'de sigarayla mücadele amacıyla bir proje yürüttüklerini anımsatarak “Sigaranın zararlarını anlatmak ve insanımızı sigaradan uzak tutmak amacıyla her türlü aracı kullanmayı amaçlıyoruz. İnsanımızın gündeminden bu konuyu düşürmek istemediğimizden bu turnuvayı konuya dikkat çekmek amacıyla düzenledik” diye konuştu. Gerede ve Dörtdivan'dan 11 kamu kurumunun katıldığı turnuva, çekişmeli maçlara sahne olurken, centilmenlik görüntüleriyle sona erdi. Turnuvanın başarılı bir şekilde sonuçlanmasından mutlu olduğunu kaydeden Kaymakam Yurt, turnuvanın ikinci ayağında ise geniş kapsamlı bir organizasyon düşündüklerini belirtti. Turnuva sonucunda 1'inciliği Esentepe Huzurevi, 2'nciliği Devlet Hastanesi, 3'üncülüğü ise Mehmet Zeliha Güzelce Okulu aldı. Edinilen bilgilere göre; turnuvanın katılımcılarına 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kutlamalarında plaket verileceği öğrenildi.

30 May 2013 - 19:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.