SİNAN ALAYOĞLU VEFAT ETTİ!

1972-1974 yılları arasında kulübümüzde forma giyen Sinan ALAYOĞLU,attığı gollerle Türkiye'nin gündeminde yer tutmuştu. Bolusporumuzda bir döneme Aydın- Sinan -Çetin isimleri ile damga vuranlardan biri olan Sinan...

1972-1974 yılları arasında kulübümüzde forma giyen Sinan ALAYOĞLU,attığı gollerle Türkiye'nin gündeminde yer tutmuştu. Bolusporumuzda bir döneme Aydın- Sinan -Çetin isimleri ile damga vuranlardan biri olan Sinan ALAYOĞLU, daha sonra Beşiktaş'a transfer oldu.

Öte yandan 1972-1974 yılları arasında Boluspor'da forma giyen Sinan Alayoğlu'nun vefat ettiği belirtildi. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi.

Sinan ALAYOĞLU aramızdan ayrıldı.

1972-1974 yılları arasında kulübümüzde forma giyen Sinan ALAYOĞLU, attığı gollerle Türkiye'nin gündeminde yer tutmuştu.

Bolusporumuzda bir döneme Aydın- Sinan -Çetin isimleri ile damga vuranlardan biri olan Sinan ALAYOĞLU, daha sonra Beşiktaş'a transfer oldu.

Dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Sinan ALAYOĞLU İstanbul Kadıköy Sahray-ı Cedit Camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından Ümraniye mezarlığına defnedilecektir.

Bolusporumuza ve Türk futboluna katkıları olan Sinan ALAYOĞLU'na, Boluspor camiası olarak Allah tan rahmet geride kalan ailesine başsağlığı diliyoruz.

17 Tem 2011 - 21:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.