Sinan Barut’tan Çilkara’ya ziyaret

Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bolu Belediyespor Kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

“Yeni sezon öncesi çalışmalara başlayan Bolu Belediyesporumuz da başkanımız Sinan Barut, Voleybol takımımızın baş antrenörü Salih Yergin ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’yı ziyaret ettik. Sayın Çilkara’ya desteklerinden dolayı plaket takdim eden başkanımız Sinan Barut yeni sezonda da omuz omuza Bolu’da sporu kalkındırmak için her zaman olduğu gibi birlikte çalışacaklarını ifade etti.”

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ise Sultanlar Ligine çıkan ekibimizi tebrik ederken, müdürlük olarak yeni dönemde de Sultanlar Liginde ilimizi temsil edecek olan Bolu Belediyespor’un tüm branşları içinde destek olacaklarını ifade etti.

08 Haz 2021 - 16:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.