Sivasspor’da VAR Eğitimi

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da futbolculara Video Yardımcı Hakem sistemi ile ilgili eğitim verildi.


HABER:S.Özge Yücel

Demir Grup Sivasspor'da futbolculara Video Yardımcı Hakem sistemi ile ilgili eğitim verildi.Önümüzdeki seneden itibaren Spor Toto Süper Lig'de de uygulanmaya başlayacak olan VAR sistemi ile ilgili Demir Grup Sivassporlu futbolcular da eğitimden geçti. Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve VAR Koordinatörü Murat Ilgaz tarafından kırmızı-beyazlı ekibe VAR ile ilgili geniş kapsamlı bir sunum yapıldı. Takımın Bolu'da kamp yaptığı oteldeki eğitimde teknik kadro ve futbolculara, VAR'ın ilkeleri ve felsefesi, VAR kapsamına giren pozisyonlar, sistemin nasıl çalıştığı, disiplin uygulamaları ile diğer detaylar anlatıldı.

17 Tem 2018 - 12:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.