Spor camiası iftarda buluştu

Haftasonunda ASKF ve Futbol İl Temsilciği tarafından Bolu spor camiasına bir iftar yemeği verildi. Köroğlu Sofrası’nda verilen iftar yemeğinde sporun önde gelenleri buluştu.

Haber: Aysun Beykoz

Düzenlenen yemekte Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin, TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan, TFFHGD Başkanı Ramazan Musluk, antrenörler, kulüp başkanları, sporcular ve basın mensupları yer aldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan ASKF İl Başkanı Zekeriya Gökmen, Kendileri için sezonun hiç bitmediğini aksine hep sürdüğünü söyledi. Gökmen bir sezonun başarılı bir şekilde tamamladığını belirtti. Gökmen’den sonra konuşan Futbol İl Temsilcisi Cemallettin Metin ise yemekte yer alan Boluspor Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Metin Kumaş’tan amatör kulüplerle ilgili bir toplantı yapmasını talep etti.

19 Haz 2017 - 13:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.