Sporun enleri ödüllerini aldı

15-19 Mayıs Gençlik Haftası ve Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Programı kapsamında düzenlenen "Yılın Enleri" ödül töreni ile sporcular ödüllerini alırken Amatör Spor Kulüpleri'ne de malzeme dağımı gerçekleşti.

Atatürk Orman Parkı'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yahya Şahan, daire müdürleri, sporcular, Amatör Kulüp Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Eryaman'da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden 100 metre sırtüstü yarışmasında Türkiye 2.si, 50 metre sırt üstü yarışmasında ise Türkiye 4. olan Kaan Yıldırım ve 100 metre sırtüstü yarışmasında Türkiye 3. olarak bronz madalya kazanan Erdi Alagözoğlu'na ödüllerini Bolu Valisi Aydın Baruş verdi.

Bolu Gerede Arkut Dağı'nda düzenlenen Kayaklı Koşu Balkan Kupası müsabakalarında, altın madalya kazanan ve Kayaklı Koşu Milli takımı sporcusu Ayşenur Duman'a ödülünü Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz verirken Şubat ayı içerisinde Ankara'da düzenlenen Minikler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Rekoru kırarak, Türkiye Şampiyonu Kadir Er'e ödülünü de Vali Yardımcısı Ömer Eru verdi.

Daha sonra ödül töreninde, 200 m serbest ve 200 m karışık stillerinde elde ettiği dereceleriyle, Türkiye genelinde kendi kategorisinde ilk 25 yüzme sporcu arasında yer alan 11 yaşındaki Duru Ege, Mersin de düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası müsabakalarında şampiyon olan ve ferdi sıralamada Türkiye 2'ncisi ve Türkiye 3'ncüsü olan Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü Havalı Tabanca Takımı sporcuları Esra Yaman, Aslı Över ve Seher Tokmak, Slovenya'nın Ljubljana kentinde Ağustos ayı sonunda düzenlenen Yol Bisikleti Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil eden İsmail İltir, 2013-2014 Türkiye Şampiyonu olarak Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen U-15 Avrupa Nike Premier Cup Turnuvasında ülkemizi temsil eden Boluspor U-15 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu İlker Yılmaz ile Antrenörü Yılmaz Özen, 5 farklı spor dalında müsabakalara katılarak hentbol erkekler branşında küçükler kategorisinde Türkiye Şampiyonasına katılan Bolu Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü, Bolu Polisgücü Spor Kulübü, İnkilap İlköğretim Okulu Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da ödüllerini aldılar.

U-16 Ligi İl Bİrincisi olan Kıbrıscık Spor Kulübü'ne kupasını veren Bolu Valisi Aydın Baruş, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası ve Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Programı kapsamında düzenlenen bisiklet turuna katılan öğrenciler arasından kura çekerek Canip Baysal Ortaokulu 6/C öğrencisi Mert Mayda'ya da bisiklet hediye etti.

Düzenlenen tören Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Bolu Valiliği tarafından Amatör Futbol Spor Kulüplerine yapılan yardımların Amatör Futbol Spor Kulüpleri temsilcilerine Vali Baruş ve beraberindekiler tarafından verilmesinin ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

18 May 2015 - 15:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.