Sultanlar Balıkesir’de coştu! 3-2

Bu hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un sezon açılışına katılan Bolu Belediyespor, 2-0 geriye düştüğü maçı tie-break setine taşıyarak maçı 3-2 kazandı ve bu galibiyetle yeni sezon öncesi moral buldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un Bayan Voleybol Takımı’nın sezon açılışına katılan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Bolu’ya mutlu döndü. 2014-2015 sezonu öncesi son hazırlık maçına çıkan Bolu Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı rakiplerine adeta yeni sezon öncesi göz dağı verdi. 2-0 geriye düştüğü maçı tie-break setine taşıyan yeşil-beyazlı temsilcimiz bu seti de 15-5 kazanarak sahadan 3-2 galip ayrıldı. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmayı Bolu Belediyespor Şube Başkanı Gökhan Yaman, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube sorumlusu Mesut Eray, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube sorumlusu Ömer Marmaralı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan ve çok sayıda sporsever izledi.

1.SET

Karşılaşmaya Aysun'un etkili smaçlarıyla başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Mola sonrasında iyi oyununu sürdüren Mavi-Beyazlılar ikinci teknik molaya da 16-9 önde girerek ilk seti 25-16 kazandı.

2.SET

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk teknik molasına Bolu Belediyespor 8-6 önde girdi. İkinci teknik molanın ardından 5-2 seri yakalayan Büyükşehir Belediyespor 11-10 öne geçse de Aliona'nın blok sayılarıyla etkili olan Bolu Belediyespor, 4-0'lık seri ile durumu 14-11'e getirip temsilcimizi molaya zorladı. Mola sonrasında toparlanan Mavi-Beyazlılar 2.teknik molaya 16-15 önde girdi. Her iki takımında set sayısı kullandığı ikinci set 28-26 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi ve Balıkesir Belediyespor 2-0 öne geçti.

3.SET

3. sete Deniz'in etkili smaçlarıyla başlayan Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından 4-0 sıfırlık seri yakalayan temsilcimiz skoru 8-8'e eşitledi. Bu dakikadan sonra Deniz ve Aliona'yı iyi kullanan Bolu Belediyespor ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Yakaladığı farkı iyi kullanan ekibimiz Bolu Belediyespor 3. seti 25-19 kazanarak setlerde durumu 2-1 yaptı.

4.SET

4.setin ilk bölümünde servis karşılamada sorun yaşayan temsilcimiz, Aliona'yı durduramadı ve ilk teknik molaya 8-7 geride girdi. Molanın ardından oyunda üstünlüğü ele alan Bolu Belediyespor, Ceren ve Bahar ile bulduğu sayılarla farkı açtı ve ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Moladan sonra hücumda ve blokta sorun yaşayan Büyükşehir Belediyespor seti 25-18 kaybetti.

TİE-BREAK

Bolu Belediyespor tie-break setine Ceren ve Bahar'ın sayılarıyla 5-0 önde başlasa da, Büyükşehir Belediyespor Tülin'in blokları ve Selin'in etkili smaçlarıyla skorda dengeyi yakaladı. Ancak alan değişimine Bolu Belediyespor 8-5 önde girdi. Son bölümde iyice oyundan düşen temsilcimiz tie-break setini 15-5 kaybetti ve salondan 3-2 mağlup ayrıldı.

LİGİN İLK MAÇI YENİ HENDEK İLE

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin ilk karşılaşmasında Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda 12 Ekim 2014 tarihinde saat 15:00’te Yeni Hendekspor’u konuk edecek.

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ayşe Kılıç, Elif Kavrar, Elena Kovelenko, Selin Doğan, Aysun Üstün, Tülin Altıntaş, Gülcan Akyıldız.

Antrenör: Muahammet Kış

BOLU BELEDİYESPOR: Ceren Çınar, Aliona Mantunuç, Duygu Sipahioğlu, Ayşe Güzel, Bahar Ekinci, Deniz Çetin Saraç

Antrenör: Gökhan Çokşen

SETLER: 1.set:25-16, 2.set: 28-26, 3.set: 19-25, 4.set: 18-25, Tie-break: 5-15

07 Eki 2014 - 17:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.